Seminar u Gimnaziji Mostar

U prostorijama naše škole održan je dvodnevni seminar (17. i 18. august) s temom „Ishodi učenja“ kojem su prisustvovali zamjenik direktora i profesori s NPP-a na bosanskom jeziku. Seminar je organizirao Pedagoški zavod Mostar, a predavači su bili dr. Enisa Gološ, mr. Nusret Omerika, dr. Ahmed Husić i doc. dr. …

Continue reading

Obavijest za maturante NPPHJ

Podjela svjedodžbi i diploma za maturante održat će se u petak, 24.6.2016.godine u 9 sati. Našim maturantima želimo uspjeh u daljnjem školovanju.

Susret maturanata Gimnazije Mostar

Članak o susretu maturanata Gimnazije Mostar generacija 1961. godina možete pogledati na sljedećem linku: Susret maturanata Gimnazije Mostar, generacija 1961. godine

Dodjela svjedodžbi NPPBJ

Obavještavaju se učenici prvih, drugih i trećih razreda Gimnazije Mostar ( NPP na bosanskom jeziku )  da će se podjela svjedodžbi  obaviti u srijedu 29.06.2016. godine u 10.00h u prostorijama škole.

Dodjela svjedodžbi maturanti NPPBJ

Obavještavaju se učenici završnih razreda Gimnazije Mostar ( NPP na bosanskom jeziku )  da će se dodjela svjedodžbi i diploma obaviti u petak 24.06.2016. godine u 10.00h u prostorijama škole.