Priredba za Valentinovo

14. veljače svečano smo proslavili 5. Valentinovo u organizaciji naše knjižnice i dramske sekcije. Učenici ekološke sekcije ukrasili su knjižnicu za priredbu prigodnim natpisom i crvenim srcima. Izmjenjivale su se recitacije na francuskom i hrvatskom jeziku, a školski je zbor uz pratnju Luke Sakića na klavijaturama, izvodio ljubavne skladbe domaćih …

Continue reading

Prvo mjesto u stolnom tenisu – učenice

Dana 14.2.2018. godine održano je takmičenje/natjecanje srednjih škola grada Mostara u stolnom tenisu za učenice. U konkurenciji šesnaest ekipa učenice Gimnazije Mostar osvojile su prvo mjesto. Čestitamo učenicama i profesorima na ostvarenom uspjehu.

Prvo mjesto u stolnom tenisu-učenici

Dana 13.2.2018. godine održano je takmičenje/natjecanje srednjih škola grada Mostara u organizaciji Sportskog saveza. U konkurenciji osamnaest škola učenici Gimnazije Mostar osvojili su prvo mjesto. Čestitamo učenicima i profesorima na ostvarenom uspjehu!

Predavanje o prometu

Dana 13. veljače našu školu je posjetio dipl.ing.prometa Dražen Vrljić koji je učenicima četvrtih razreda održao informativno-edukativni sat iz prometa. Posebnu pozornost je posvetio sigurnosti mladih vozača na prometnicama. Predavanje je organizirao Auto moto savez, Pero Čuljak.

Maškare

Učenici su 13.2.2018.razveselili našu školu interesantnim kreacijama kojima su pokazali da žele biti netko drugi barem na jedan dan.

Valentinovske poruke

Vrijedne učenice 3.a odjela i ove godine su za vas pripremile srca na koja ćete moći ostaviti ljubavne, prijateljske, dobronamjerne poruke svima onima koje volite. Neka se srca ispune ljubavlju i lijepom riječju!